Geopend: di-vrij 10.00-17.30 za 10.00-17.00

Nieuws vanuit de Bijbel In

Nieuwe kasten

Begin augustus hebben we nieuwe kasten in de winkel gekregen voor onder andere de sleutelhangers, kalenders, notitieboekjes, spellen en de nieuw binnengekomen boeken. Ze staan heel mooi en we zijn er blij mee!

Lees meer »

Tweedehands boeken

De tweedehands boekenactie loopt ook nog steeds: . We hebben een nieuw doel bepaald: per augustus gaat 100% van de opbrengst van de boeken naar: www.israelendebijbel.nl

Lees meer »

Nieuwe Lees & Luister

Het nieuwe Lees en Luister magazine is weer uit!Dit nummer bevat vele romans, Bijbelstudieboeken, kinderboeken, mooie geschenken, columns en leestips van boekverkopers en uiteraard de nieuwste uitgaven van deze zomer. Met de toevoeging van de Bijbelstudieboeken is dit magazine een echt bewaarexemplaar!

Lees meer »

Welkom! We zijn weer open

Beste klanten, wat zijn we blij met de versoepelingen!! We zijn erg dankbaar dat we de deur weer open kunnen zetten! Vanaf morgen, zaterdag 15 januari bent u als vanouds weer van harte welkom, tot ziens!

Lees meer »

De NBV 21 komt bijna uit!

Woensdag 13 oktober verschijnt de NBV21, de bijbel voor de 21e eeuw. Mede mogelijk gemaakt dankzij reacties van duizenden bijbel lezers. Lees onderaan dit nieuwsbericht meer over het ontstaan en wat er nieuw is aan deze NBV21 ten opzichte van de vorige vertaling.

Lees meer »

Kinderboekenweek 6 -16 oktober

Van 6 tot en met 16 oktober 2021 is de Kinderboekenweek in de christelijke boekhandel. De Kinderboekenweek staat in het teken van Worden wat je wil. Hierin wordt aangesloten bij het thema van de algemene Kinderboekenweek. Speciaal voor de Kinderboekenweek in de christelijke boekhandels worden er drie actieboeken uitgegeven die passen bij het thema. Daarnaast is er een Werkmap voor basisscholen en een CRIDZ Boekenkrant voor de kinderen.

Lees meer »

Nieuwe kaarten en 2e hands boeken

Er staan weer mooie ‘nieuwe’ tweedehandsboeken en Bijbels in de kast. Boeken van onder andere: Tim Keller, Gary Chapman, Charles Spurgeon, Wilkin van der Kamp, Anne van der Bijl en Corrie ten Boom.

Lees meer »

Speciale Lees en Luister

Het nieuwe magazine van Lees en Luister ligt weer voor je klaar in de Bijbel In. Met in deze uitgave onder andere een interview met Aisha Meel van de Wonderwolk en boekentips en informatie over de Kinderboekenweek. Ook vinden we het heel leuk om te vertellen dat er een leestip instaat van onze medewerksters: Marianne en Yolanda. Namelijk: Lichtinslag van Jennifer Guetta ⚡️!

Lees meer »

Nieuwe Kast voor Made by Me

Voor “Made by Me” hebben we sinds afgelopen week een hele mooie nieuwe kast in de winkel staan. Daar zijn we heel blij mee! Er staan ook weer van allerlei nieuwe creaties van vrijwilligster Liesbeth in. Je bent van harte welkom om de kast en spulletjes eens in het echt te komen bewonderen 👋🏻

Lees meer »

Haakwerk Trudie

Speciaal voor de Bijbel In heeft Trudie hele mooie schaapjes-bijtringen gemaakt.En ze heeft nog veel meer voor ons gehaakt 🐇🐑🐘🌈⭐️.

Lees meer »

Nieuwe site voor Made by Me

Sinds vandaag heeft Made by Me ook een eigen site, kijk op www.m8byme.jouwweb.nl en vind veel van de door onze vrijwilligster Liesbeth, zelfgemaakte cadeau artikelen en kaarten.

Lees meer »

Moederdagtips zondag 9 mei

Hieronder geven we u moederdagcadeau ideeën. Naast boeken kunt u ook een kijkje nemen in onze winkel voor een mooi sieraad, schrijfwaren of een uniek Made by Me cadeau.

Lees meer »

40 dagen tijd

Vandaag over een week start de 40 dagen tijd. Wilt u ook bewuster naar Pasen toe leven? We hebben een assortiment aan boeken van jong tot ouder die hierbij een goede hulp kunnen zijn. Vanaf nu kunt u ook bestellen en ophalen in de winkel. Tot ziens!

Lees meer »

Signeersessie Irma Joubert

Van 13 t/m 25 oktober was de Zuid-Afrikaanse auteur Irma Joubert in Nederland om haar lezers te ontmoeten en haar nieuwe roman ‘Het meisje uit het verscholen dorp’ te promoten.

Lees meer »