Geopend: di-vrij 10.00-17.30 za 10.00-17.00

Nieuws vanuit de Bijbel In


 Verkrijgbaar in onze winkel ,


Na het succesviolle cadeauboekje Bijzonder JIj is nu verschenen: Zo lief heb ik jou. In dit prachtig vormgegeven cadeauboekje staan Gods gedachten over jou. Het zijn teksten uit de Bijbel op rijm geschreven door Irma Moekestorm. Een herinnering aan hoe kostbaar jij bent in zijn ogen.

Geschikt als cadeau voor Valentijnsdag, Moederdag, of als blijk van zorg en steun bij ziekte.

9.95


In 'Gods smokkelaar' lees je het bijzondere verhaal van Anne van der Bijl. Anne nam grote risico’s om Bijbels en bemoediging te brengen naar vervolgde christenen in gesloten gebieden.

 

In 'Gods smokkelaar' lees je het bijzondere verhaal van Anne van der Bijl. Hij vertelt hoe hij opgroeide in een klein dorp, maar door Gods stem te volgen op de meest onverwachte plekken terechtkwam. Anne nam grote risico’s om Bijbels en bemoediging te brengen naar vervolgde christenen in gesloten gebieden. Zijn missie was gevaarlijk, vol geloof en doorspekt met wonderen. Anne’s vertrouwen op de Here God en zijn radicale toewijding om het onmogelijke te doen, moedigen je aan om stevige stappen te zetten op jouw geloofsreis.
25.00 euro

 


Goed nieuws: de Schrijfbijbel is binnen! . De NBV21 Schrijfbijbel is speciaal voor wie aantekeningen wil maken bij de Bijbeltekst. Maar ook voor liefhebbers van Bible journaling is deze NBV21 Schrijfbijbel een uitkomst. Een tijdloze uitgave in zowel uitstraling als inhoud.

Nieuwe kasten

Begin augustus hebben we nieuwe kasten in de winkel gekregen voor onder andere de sleutelhangers, kalenders, notitieboekjes, spellen en de nieuw binnengekomen boeken. Ze staan heel mooi en we zijn er blij mee!

Lees meer »

Nieuwe kaarten en 2e hands boeken

Er staan weer mooie ‘nieuwe’ tweedehandsboeken en Bijbels in de kast. Boeken van onder andere: Tim Keller, Gary Chapman, Charles Spurgeon, Wilkin van der Kamp, Anne van der Bijl en Corrie ten Boom.

Lees meer »

Nieuwe Kast voor Made by Me

Voor “Made by Me” hebben we sinds afgelopen week een hele mooie nieuwe kast in de winkel staan. Daar zijn we heel blij mee! Er staan ook weer van allerlei nieuwe creaties van vrijwilligster Liesbeth in. Je bent van harte welkom om de kast en spulletjes eens in het echt te komen bewonderen 👋🏻

Lees meer »

Nieuwe site voor Made by Me

Sinds vandaag heeft Made by Me ook een eigen site, kijk op www.m8byme.jouwweb.nl en vind veel van de door onze vrijwilligster Liesbeth, zelfgemaakte cadeau artikelen en kaarten.

Lees meer »

Moederdagtips zondag 9 mei

Hieronder geven we u moederdagcadeau ideeën. Naast boeken kunt u ook een kijkje nemen in onze winkel voor een mooi sieraad, schrijfwaren of een uniek Made by Me cadeau.

Lees meer »

40 dagen tijd

Vandaag over een week start de 40 dagen tijd. Wilt u ook bewuster naar Pasen toe leven? We hebben een assortiment aan boeken van jong tot ouder die hierbij een goede hulp kunnen zijn. Vanaf nu kunt u ook bestellen en ophalen in de winkel. Tot ziens!

Lees meer »

Signeersessie Irma Joubert

Van 13 t/m 25 oktober was de Zuid-Afrikaanse auteur Irma Joubert in Nederland om haar lezers te ontmoeten en haar nieuwe roman ‘Het meisje uit het verscholen dorp’ te promoten.

Lees meer »