Open: di t/m vrij 10 - 17.30 u & za 10 - 17.00 u

Nieuw Binnengekomen & verwacht

€ 19,95

Elk jaar brengt Opwekking met Pinksteren een nieuwe serie Opwekkingsliederen uit, bestaande uit nieuwe Nederlandstalige liederen en vertaalde liederen die wereldwijd gezongen worden.

 

Opwekking 45 -CD- Nrs. 845-857

 

* Onze schuilplaats is God (Mozaiek Worship) * Goedheid van God (Goodness of God - Bethel Music/Jenn Johnson) * Zie het Lam (Reyer van Drongelen) * Hoop in leven en in dood (Diverse artiesten/Opwekking) *Het bloed van Jezus spreekt voor mij (The Blood of Jesus Speaks For Me - Travis Cottrell) * De zegen (The Blessing - Kari Jobe/Elevation Worship) * Prijs de Koning (King of Kings - Hillsong Worship) * Alzo lief (God so Loved - We The Kingdom) * Abba (Eline Bakker) *Zing zijn lied opnieuw (Sing His Praise Again - Bethel Music/Jenn Johnson) * U geeft rust (It is Well - versie Kristene DiMarco) * In de stilte (Glenn Witterland/Harold ten Cate) * Het komt door ZIJN naam  (Elisa Krijgsman) *


Wat is het christelijke antwoord op de vraag hoe je zou moeten leven? Volgens de Tien Geboden, of toch alle wetten van Mozes? Alleen volgens Jezus’ samenvatting ervan, het Grote Gebod, of naar wat de Geest ons ingeeft? In ‘Zoals Jezus’ neemt Marien Kollenstaart je mee op zijn ontdekkingstocht door de Bijbel en komt hij uit bij een even simpel als uitdagend antwoord: leven zoals Jezus.

 

Zoals Jezus | Marien Kollenstaart

192 pagina's ISBN 9789055605842

 


Prijs: € 9,95

 

David: "Het allereerste boek dat ik las over Gods genade maakte me zó boos, dat ik het over de camping wilde smijten! Genade was voor mij iets zoetsappigs. Iets waarmee, ook ik als spreker, ‘grote zondaars’ in Gods koninkrijk verwelkomde. Maar genade ver­lenen aan mezelf? Daar had ik de grootste moeite mee. Zou ik dat doen, dan zou ik erkennen dat ik een heleboel had geprobeerd te verdienen. Was dat dan allemaal voor niets geweest? Wat een verlies! Nee, genade was toch vooral voor watjes? Voor mensen die niet radicaal konden zijn? Of die constant worstelden met zonde? Daar kon ik me totaal niet in herkennen..."

 

Genade is voor watjes | David de Vos

96 pagina’s ISBN 9789079807703


De Buitengewone Bijbel van Bob Hartman is een Bijbel vol dansende engelen, kletsgrage struiken, maffe dromen en ongelofelijke beloftes. Een buitengewone kennismaking met de Bijbel.

De Bijbel is het beste en gaafste boek dat je ooit zult lezen. Het begint toen de wereld nog niet eens bestond (en dat is lang geleden!), en daar komt nog een heel verhaal achteraan. In deze Buitengewone Bijbel worden zestig verhalen uit de Bijbel aan elkaar verbonden door middel van pijltjes, vragen en supergrappige tekeningen. Zo heb je de Bijbel nog nooit gelezen!

 

Buitengewone Bijbel | Bob Hartman

60 verhalen ISBN 9789026624414

Prijs: € 16,99


Prijs: € 19.99

Een dagboek vol bemoediging, aan de hand van Francine Rivers' bestseller 'Bevrijdende liefde'.

In het bijzondere dagboek 'Liefde die bevrijdt' volgt Francine Rivers de thema's uit haar meest gelezen roman 'Bevrijdende liefde': afwijzing, opgeven, redding, bevrijding, verzoening en herstel. Elk hoofdstuk begint met een fragment uit de roman, gevolgd door een Bijbeltekst en een overdenking van de auteur. Ze sluit af met een opdracht zoals verdiepende Bijbelstudie, een gebed of iets doen voor een ander. Zowel geschikt als verdieping bij 'Bevrijdende liefde' als voor gebruik zonder de roman.

 

Liefde die bevrijdt | Francine Rivers

208 pagina's ISBN 9789029730419

 


DVD 'THE SAVIOR' : Een nieuwe en volledige speelfilm over het leven van Jezus, naar het Evangelie van Lukas. Opgenomen in Israël met een Midden-Oosten cast. Gesproken taalversies bevatten Engels, Hebreeuws, Arabisch, Turks en Farsi. Uiteraard voorzien van Nederlandse ondertiteling. Een ideaal cadeau om richting Pasen te geven aan vrienden, buren of familie..... Met name ook hen die Hebreeuws, Arabisch, Turks of Farsi spreken, zodat ze de film in hun eigen taal kunnen volgen.

Hart van Pasen 2021 (Re-release)


The Savior | 136 minuten

Prijs: nu voor € 3,99


Prijs: € 19,95

De Bijbel staat vol profetieën waarvan de betekenis voor vandaag niet altijd even duidelijk is, maar het Bijbelboek Hosea bevat sleutels tot het begrijpen ervan. Hosea maakt Gods plan met Israël én de rest van de wereld duidelijk aan de hand van zijn huwelijk met de prostituee Gomer en hun kinderen. Terwijl het tienstammenrijk Israël zou worden uitgezaaid over de volken, zou uit het tweestammenrijk Juda de Messias voortkomen die uit deze wereldbevolking nieuwe kinderen van God zal oogsten.
Bovendien vertelt Hosea indirect, maar tot in detail, wat de missie van de Messias is – en dat blijkt uiterst actueel.

Na zijn eerdere bestseller, De Beelden van Openbaring, neemt Peter Scheele je in Het Evangelie volgens Hosea opnieuw mee op speurtocht door Gods Woord, met een rijke schat als beloning.

 

Het Evangelie van Hosea- Peter Scheele

240 pagina’s ISBN 9789083114880